Publikimet

, Buletini i Sigurimeve nr.13
Lexo më Shumë
, Buletini i Sigurimeve nr.12
Lexo më Shumë
, Parandalimin e Pastrimit të Parave dhe Luftimin e Financimit të Terrorizmit

Parandalimin e Pastrimit të Parave dhe Luftimin e Financimit të Terrorizmit

Shoqata e Sigurimeve të Kosoves me daten 25.02.2016 ka mbajtur takim me NJIF – Njesia e Inteligjences Financiare për të diskutuar për projekligjin ‘’ Parandalimin e Pastrimit të Parave dhe Luftimin e Financimit të...

Lexo më Shumë
, Buletini i Sigurimeve nr.11
Lexo më Shumë
, Buletin i Sigurimeve Nr.10
Lexo më Shumë
, Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se Shoqatës së Sigurimeve të Kosoves nga data  01.03.2015 i është shtuar edhe një anëtar i ri si kompani e re në Industrinë e Sigurimeve në Kosove me emrin K.S Scardian

Lexo më Shumë
, Buletin i Sigurimeve Nr.9
Lexo më Shumë
, Njoftim

Njoftim

NJOFTIM Ju njoftojmë se nga data 01.01.2015, Shoqatës së Sigurimeve të Kosoves i janë shtuar edhe tre anëtar të ri nga kompanitë e sigurimit të jetës si anëtare me statut të kufizuar, e ato...

Lexo më Shumë
, Foto Galeria Trajnimi i mbajtur me MITC Malta International Training Centre

Foto Galeria Trajnimi i mbajtur me MITC Malta International Training Centre

Trajnim i mbajtur me datë 27 dhe 28 Nëntor më 2014 me MITC – Malta International Training Centre me z.Brian Borg me temë ”Finsurance Finance”

Lexo më Shumë
, Nënshkrimi i MOU-së me GIZ-in Gjerman dhe Shoqaten e Bankave

Nënshkrimi i MOU-së me GIZ-in Gjerman dhe Shoqaten e Bankave

Nënshkrimi i MOU-së me GIZ-in Gjerman dhe Shoqaten e Bankave

Lexo më Shumë