ORARI PUNËS 08.00-16.00

MIRË SE ERDHËT

(038) 225 678

info@shs-ks.com

Sheshi Nene Tereza,

34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës

ANËTARËT

LAJME / NGJARJE

POSTIMET E FUNDIT

Diskutohet sigurimi shëndetësor dhe jetësor i Policisë së Kosovës

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku është takuar me ministrin e Punëve të Brendshme Ekrem Mustafa dhe kryetaren ...

Rritje enorme e aksidenteve me lëndime të lehta

Drejtori ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës (SHSK), Sami Mazreku, tha se në Kosovë ka rritje enorme e aksidenteve me ...

Komunikatë për Media

Romë, Itali 16.11.2018 Shoqata e Sigurimeve e Kosovës e përfaqësuar nga z. Sami Mazreku – Drejtor Ekzekutiv dhe z. Venhar Hana ...

RRETH NESH

Shoqata e Sigurimeve

Shoqata e Sigurimeve Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Shoqata është themeluar me qëllim të përmirësimit të Industrisë së Sigurimeve në Kosovë, të ndihmojë në stabilitetin e tregut të Sigurimeve, të ofrojë edukim për stafin e Kompanive të Sigurimit, si dhe për rritjen e resurseve njerzore në përgjithësi, në lëmin e sigurimeve. Prioritet tjetër i Shoqatës janë edhe organizimet e seminareve dhe konferencave të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare, si dhe të merret me informimin e publikut për lëmin e sigurimeve në përgjithësi.

LEXO MË SHUMË
images

DREJTOR EKZEKUTIV SAMI MAZREKU