Diskutime për puntorinë e radhës

10:40 / 16 Janar 2020

Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku ka pritur në takim Hasie Abdullahu dhe Njomëza Zejnullahu nga Checchi and Company Consulting – Program i USAID, për të organizuar bashkërisht punëtorinë ku do të trajtohet tema e zgjidhjes alternative e mosmarrëveshjeve.
Punëtoria do të organizohet në bashkëpunim me Bankën Qendrore të Kosovës me datë 28.01.2019, ku do të jenë pjesëmarrës të gjithë përfaqësuesit e kompanive të sigurimit.

/ Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com