Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve takoi drejtoreshën rajonale të Policisë

2:02 / 25 Tetor 2019

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku së bashku me nënkolonel Jeton Rexhepin si dhe Fejzullah Mustafën nga Ministria e Infrastrukturës kanë takuar të premten në Gjilan drejtoreshën rajonale të Policisë në Gjilan Elmina Mahmuti.

“Sot së bashku me nënkolonelin Jeton Rexhepi si dhe Fajzullah Mustafën nga Ministria e Infrastrukturës takuam drejtoreshën rajonale të Policisë në Gjilan. Gjatë takimit me të ne veçanti biseduam për numrin e madhe të automjeteve të paregjistruara si dhe rritja e vazhdueshme rasteve më lëndime të lehta dhe rënda trupore. Për të ndikuar sado pakë në uljen e numrit të aksidenteve me pasoja fatale, por edhe atyre me lëndime të lehta dhe renda sot kem nisur kampanjën në gjithë në Gjilan e deri më 15 nëntor kur edhe do të behët mbyllja saj do të vazhdojmë nëpër gjithë qendrat e Kosovës” ka shkruar në rrjetin social Facebook drejtori i Shoqatës së Sigurimeve Sami Mazreku / Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com