Koordinimi për aktivitetet e ardhshme

11:05 / 06 Maj 2020

Pas më shumë se një muaji pune në distancë, sot i gjithë stafi i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës filluan punën nga zyra, natyrisht duke aplikuar të gjitha masat që ka paraparë Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik.

 

Pavarësisht kushteve të rënda nga 15 marsi i këtij viti e deri më sot Shoqata ka zhvilluar aktivitete të shumta sensibilizuese e informuese në gjithë vendin. Sot në takimin e parë pas më shumë se nja muaji nga zyra po koordinohemi për aktivitetet që do të organizohen në ditët dhe muajt në vijim.

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com