MAZREKU TAKOHET ME ZEKËN, SYNOHET ZVOGËLIMI I NUMRIT TË VETURAVE TË PAREGJISTRUARA

1:20 / 24 Qershor 2019

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku, ka zhvilluar një takim pune me zëvendësministrin e Punëve te Brendshme, Izmi Zeka.

Sipas njoftimi në takim është bashkëbiseduar lidhur me veprimet e përbashkëta që do të ndërmerr Shoqata e Sigurimeve të Kosovës me Ministrinë e Punëve te Brendshme, me qëllim të zvogëlimit të numrit të mjeteve motorike të paregjistruara e të pasiguruara.

“Ne ditët ne vijim, do të organizojmë një tryeze me pjesëmarrës nga institucionet kompetente ku do të diskutohen veprimet e deritanishme në uljen e numrit të mjeteve të paregjistruara në qarkullim rrugor dhe ato që do të merren më tutje në vazhdim, përfshire edhe iniciativat për përmirësimin e rregullatives ligjore në këtë drejtim”, bëhet e ditur në njoftim.

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com