Mazreku takoi zëvendëskryetaren e Këshillit Gjyqësor të Kosovës

9:14 / 24 Tetor 2019

Sami Mazreku, drejtor i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës ka takuar të enjten në Prishtinë zëvendëskryetaren e Këshillit Gjyqësore të Kosovës  Makfirete Sallauka si dhe gjykatësin Armend Berisha.

Gjatë takimit Sallauka dhe Mazreku kanë biseduar rreth rritjes së bashkëpunimit në mes këtyre dy institucione, por edhe çështje tjera që janë në interes të këtyre Institucioneve / Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com