Mehmeti e Mazreku diskutojnë për uljen e numrit të automjeteve të paregjistruara

12:26 / 20 Janar 2020

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës Fehmi Mehmeti ka pritur sot në takim Drejtorin Ekzekutiv të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku si dhe Shefin e Zyrës Ligjore të Shoqatës Venhar Hana.

Në takim është diskutuar lidhur me iniciativat për uljen e numrit të mjeteve motorike të paregjistruara/të pasiguara si dhe ndryshimet legjislative të cilat mundësojnë zhvillimin e industrisë së sigurimeve në Kosovë me qëllim të ofrimit të produkteve sa më të mira të sigurimit për policëmbajtësit.

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com