Përfaqësues të Shoqatës dhe Industrisë së sigurimeve pjesmarrës në “Ditët e Sigurimeve në Kroaci”

9:15 / 07 Nëntor 2019

Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku dhe Jeton Rexhepi, Nënkolonel i Policisë së Kosovës bashkërisht me përfaqësues të industrisë së sigurimeve në Kosovë po marrin pjesë në Konferencën Ndërkombëtare dy-ditore “Ditët e Sigurimeve në Kroaci”, e cila organizohet nga Shoqata e Sigurimeve të Kroacisë në Opatija.

Në konferencë janë të pranishëm më shumë se 500 profesionist të industrive të sigurimeve nga mbarë bota. / Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com