Sami Mazreku takohet me Basri Sejdiun dhe Basri Lenjanin

10:37 / 16 Janar 2020

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku është takuar sot me Drejtorin e SHSKUK-së Basri Sejdiu dhe Drejtorin i QKUK-së Basri Lenjani.

Përmes një postimi në llogarinë në Facebook të Shoqatës, është njoftuar se në takim është diskutuar në lidhje me mundësinë e bashkëpunimit, përmes një memorandumi, ku do të trajtohen çështjet me rëndësi, përfshirë në trajtimin e rasteve emergjente nga aksidentet e komunikacionit, lëndimet e lehta, etj.

Postimi i plotë në Facebook:

Sot Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku është pritur nga Drejtori i SHSKUK-së Basri Sejdiu dhe Drejtori i QKUK-së Basri Lenjani.

Në takim është diskutuar lidhur me mundësitë e bashkëpunimit nëpërmjet nënshkrimit të një memorandumi ndërmjet palëve përmes të cilit do të trajtohen çështjet me rëndësi për të dyja palët, duke përfshirë por jo kufizuar në trajtimin e rasteve emergjente nga aksidentet e komunikacionit, lëndimet e lehta, monitorimi i proceseve të trajtimit mjekësor që ndërlidhen me siguruesit si dhe çështje të tjera të cilat do të paraqiten në këtë bashkëpunim.

/ Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com