Takim me guvernatorin Fehmi Mehmeti

6:52 / 05 Qershor 2019

Takim me guvernatorin e Bankes Qendrore te Kosoves z.Fehmi Mehmeti në Samitin e Guvernatorëve të Bankave Qendrore të Shteteve të Regjionit, të ministrave të Financave dhe drejtorëve të Administratave Tatimore të rajonit të Ballkanit Perëndimor i cili po mbahet në Beçic te Malit te Zi

 

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com