Takim pune me kryeshefen Ekzekutive te kompanise se sigurimeve “Siguria”

6:58 / 16 Prill 2019

Sot, Drejtori Ekzekutiv i Shoqates se Sigurimeve te Kosoves z. Mazreku ka zhvilluar nje takim pune me Kryeshefen Ekzekutive te kompanise se sigurimeve “Siguria”, te ciles i ka uruar shume suksese ne detyren e re.
Ne takim, eshte diskutuar per ngjarjet e fundit ne industrime e sigurimeve, proceset qe do te angazhohet ne vijim Shoqata si dhe trendet e zhvillimit te industrise se sigurimeve.

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com