Takim pune me Nënkolonel Jeton Rexhepi dhe Fejzullah Mustafa, Shef i Departamentit për Siguri Rrugore ne MIT

8:34 / 14 Tetor 2019

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku është takuar të hënën në Prishtinë me Nënkolonel Jeton Rexhepi dhe Fejzullah Mustafa, Shef i Departamentit për Siguri Rrugore ne MIT.

Gjatë takimit është diskutuar rreth organizimit të aktiviteteve të përbashkëta që kanë synim të vetëm uljen e aksidenteve me pasoja fatale, por edhe atyre me lëndime të lehta e rënda trupore.

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com