Takim pune me përfaqësuesit e IFC-së

10:45 / 16 Janar 2020

Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku ka pritur në takim përfaqësuesit e IFC-së në Kosovë Syzana Dautaj dhe Aida Selimi si dhe përfaqësuesit e IFC-së Andriy Zaripov – Ekspert i Sigurimeve Agro.
Në takim, është diskutuar lidhur me asistencën e IFC-së në implementimit të projektit të Sistemit të Sigurimeve Bujqësore në Kosovë.

/ Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës – është themeluar në Prill të vitit 2002, në bazë të marrëveshjes së Kompanive të Sigurimit të cilat janë të liçensuara për ta ushtruar aktivitetin e tyre të Sigurimeve në Kosovë.

Adresa

Sheshi Nene Tereza, 34/3 Prishtine 10000 Republika Kosovës (038) 225 678 info@shs-ks.com